Bonjour! Wij zijn Nadine & Angela.

Wie zijn wij?

Samen delen we de passie om al onze kennis, ervaring en creativiteit met elkaar en jou te verbinden! Nadine als fotograaf en Angela als styliste en planner.

We vullen en voelen elkaar tijdens de La Suite Atelier organisatie feilloos aan.

Wat je van ons kan verwachten?
Positiviteit & optimisme, spontaniteit & oog voor detail.

Wij helpen jullie om weer geïnspireerd te raken, te zoeken naar je eigen unieke identiteit en bieden jou creatieve en technische tools om te groeien als foto/videograaf!

Angela Steuns

Styliste


Geboren en getogen in Sittard (NL), ben ik altijd gefascineerd geweest door mode, kunst en design. Na mijn studies in mode en kunst, begon ik mijn carrière als docent beeldende kunst en ontwikkelaar van kunstprojecten.


In 2010 opende ik de boetiek FEE, een platform voor ontwerpers en een winkel voor mode, kunst en wonen. Het was een spannende stap naar het ondernemerschap, waarbij ik mijn passie voor kunst en design kon combineren met commerciële creativiteit. In 2018 begon ik als stylist en procesbegeleider voor fotoshoots en campagnes. Dit gaf me de kans om anderen te helpen bij het ontdekken van hun innerlijke en uiterlijke schoonheid.


In 2021 hebben mijn man en ik onze droom waargemaakt door te emigreren en ons vakantieverblijf www.nous-vous.com te openen. Gevestigd op een prachtig landgoed in Zuid-Frankrijk, bieden we 4 boutique lofts aan die rust en privacy uitstralen. We hopen je hier te mogen ontmoeten tijdens La Suite Atelier.


Nadine van Mierlo

Fotografe


Samen met mijn man en 2 kinderen woon en werk ik in Sittard (NL). Mijn passie voor fotografie begon na jaren in de mode-industrie te hebben gewerkt.

Na meerdere cursussen te hebben gevolgd heb ik mijn eigen bedrijf, Nadine van Mierlo fotografie, opgericht in 2015. Fotografie stelt me in staat om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn, met al hun emoties en kleuren.

Afgelopen 10 jaar heb ik veel diverse dingen mogen fotograferen; bruiloften, families, en zakelijke klanten, variërend van restaurants tot festivals. Mijn focus ligt nu vooral op bruiloften, waar ik enorm van geniet. Voel je vrij om mijn werk te bekijken op mijn website.


Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen te ontmoeten tijdens La Suite Atelier, elkaar samen te inspireren en motiveren.